ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 10:38
MENU CLOSE

Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της, Μαρίκα - Σήμερα συμπληρώνονται 13 χρόνια από τον θάνατό της

06.05.2025 10:43

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η Μαρίκα Μητσοτάκη «έφυγε» από τη ζωή.

Μάλιστα η 6η Μαϊου είναι και η μέρα γενεθλίων της Ντόρας.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της, σχολιάζοντας στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης: «Μαμά μου, πόσο μου λείπεις! Πόσο τυχεροί είναι όσοι έχουν ακόμη τις μαμάδες τους!»

Η Μαρίκα Μητσοτάκη υπήρξε σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Σε νεαρή ηλικία προσεβλήθη από πολυομυελίτιδα και απέκτησε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Απέκτησε τέσσερα παιδιά: Την Ντορα, την Κατερίνα, την Αλεξάνδρα και τον σημερινό Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο.

Στις 17 Απριλίου 2012 εισήχθη στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και τελικά απεβίωσε στις 6 Μαΐου του 2012.

Διαβάστε επίσης

Η Αποστολάκη χλευάζει τον Κυρανάκη για την ιδέα του να χαμηλώσει η ταρίφα στα ταξί

Έξαλλος ο Κικίλιας με την ΕΕ για το μεταναστευτικό – «Να μη μας κουνάνε το δάχτυλο» – Οι γραβάτες και η θάλασσα που βλέπουν με το… κιάλι

Τα «έσπασαν» Λοβέρδος και Κουβαράς σε μουσική βραδιά με τον Μητσιά (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 10:37
Exit mobile version