ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 04:23
MENU CLOSE

Βρετανία: Στο εδώλιο βουλευτής των Συντηρητικών που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση κατά 2 γυναικών

13.05.2025 20:09

Για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον δύο γυναικών κατηγορείται ο Βρετανός βουλευτής Πάτρικ Σπένσερ παραπεμπόμενος σε δίκη, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Τον διέγραψαν οι Συντηρητικοί

Ο Σπένσερ, που προέρχεται από το Συντηρητικό Κόμμα, εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του περασμένου καλοκαιριού, ως εκπρόσωπος της περιοχής του Κεντρικού Σάφολκ και Βόρειου Ίπσουιτς.

Από την παράταξή του ανακοινώθηκε η διαγραφή του, με άμεση ισχύ, και ότι ο βουλευτής δεν θα εκπροσωπεί πλέον τους Συντηρητικούς στο κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ: Ανακοίνωσε την άρση των κυρώσεων στη Συρία λίγο πριν τη συνάντησή του στο Ριάντ με τον Άχμεντ αλ Σάρα

Τουρκία: Ανακοίνωσε ενεργειακή συνεργασία με την Αίγυπτο

Ο Τραμπ θα πάει στην Κωνσταντινούπολη αν πάει κι ο Πούτιν – Στην Τουρκία από σήμερα ο Ζελένσκι

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 01:45
Exit mobile version