ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 10:25
MENU CLOSE

«Μήνυμα» ΠΑΣΟΚ στον Μητσοτάκη: «Η μονιμότητα όπως είναι, είναι εγγύηση απέναντι στην οποιαδήποτε αυθαιρεσία»

23.05.2025 12:15

Η συναίνεση για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσον αφορά στη συνταγματική αναθεώρηση μάλλον… δεν βρίσκει εφαρμογή στο ζήτημα της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο.

«Η μονιμότητα όπως είναι κατοχυρωμένη είναι σωστά κατοχυρωμένη», είπε. «Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει συνολική πρόταση πριν από τον προϋπολογισμό για όλα τα ζητήματα της συνταγματικής αναθεώρησης. Δεν έχει ανοίξει ακόμα η κουβέντα αλλά η μονιμότητα όπως είναι, είναι εγγύηση απέναντι στην οποιαδήποτε αυθαιρεσία».

Μάλιστα, το μέλος του Π.Κ. του ΠΑΣΟΚ έδωσε κι άλλη μια διάσταση στη συζήτηση, λέγοντας ότι «δεν είναι το ζήτημα να πετάμε ένα πυροτέχνημα, και το έχει κάνει πολλές φορές ο πρωθυπουργός, κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα λεει “θα αναθεωρήσω το άρθρο, θα λύσω το πρόβλημα”».

Είναι νωρίς ακόμα, αλλά από το φόντο της… συναίνεσης, η ΝΔ μάλλον θα πρέπει να διαγράψει το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μπάχαλο, αρνείται να παραιτηθεί ο πρόεδρος

Επανεμφάνιση Καρατζαφέρη με «βέλη» κατά Σαμαρά

Στο Άγιο Όρος θέλει να πάει τον Ιούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 10:25
Exit mobile version