ΣΑΒΒΑΤΟ 25.10.2025 17:30
MENU CLOSE

Την Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τη δήλωση του προσωπικού αριθμού

29.05.2025 10:51

Η τακτοποίηση των μητρώων του κράτους θα επιτευχθεί με τον προσωπικό αριθμό, ο οποίος θα κάνει «επίσημη πρώτη», την Τρίτη 3 Ιουνίου, οπότε και ανοίγει η σχετική πλατφόρμα για τη δήλωση.

«Πρέπει να τακτοποιηθούν τα μητρώα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπήρχαν διπλά ΑΜΚΑ. Το ΑΜΚΑ δεν σβήνει ποτέ, απλά απενεργοποιείται», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαστεργίου.

Ο νέος αριθμός θα αποκτάται ηλεκτρονικά από το myInfo στο gov.gr, χρησιμοποιώντας κωδικούς taxisnet.

Αναφερόμενος στο Kids Wallet, ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε πως πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ενημέρωση της ηλικίας των ανήλικων χρηστών στις πλατφόρμες, ενώ αναφορικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είπε ότι πλέον θα δοθεί «μια ριζική λύση» στο θέμα, με δεδομένου ότι οι αρμοδιότητες και το σύστημα ενισχύσεων και πληρωμών θα περάσουν σύντομα στην ΑΑΔΕ.

Διαβάστε επίσης

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το κοπάδι μου βρίσκεται στα Γιάννενα και το σύστημα το εμφάνιζε σε Χαλάνδρι και Γαύδο» (video)

Δημογλίδου για πυροβολισμούς κατά οχήματος της ΕΥΠ: Δεν έχουν να κάνουν με το εγχώριο έγκλημα – Φέρεται να υπάρχει διένεξη μεταξύ κάποιων ομάδων

Κέρκυρα: Αίσιο τέλος σε επιχείρηση διάσωσης Γερμανίδα τουρίστριας από γκρεμό (video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.10.2025 17:29
Exit mobile version