Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Του «φύγε συ- έλα εσύ» έγινε μέσα σε ένα 48ωρο στην πρώτη θέση τηλεπροτιμήσεων σε επίπεδο καναλιών. Χθες το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης άλλαξε χέρια και πέρασε στο Mega, ενώ την Τρίτη το είχε ο Alpha.
Στους «πρωταγωνιστές» του ανταγωνισμού η Nielsen κατέγραψε καθοδική τάση επιδόσεων και σε κάποιο βαθμό ρόλο έπαιξαν οι μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων σε ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 (ευρωμπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου K21), αντιστοίχως. Κάτι «έκοψε» και ο ΣΚΑΪ με το μεταμεσονύκτιο «Big brother».
Άνω του 10% ήταν το μερίδιο του Star, αλλά από τη Δευτέρα η πορεία της δυναμικής του ήταν πτωτική.
Διαβάστε επίσης
ΕΡΤ: «Μαύρο» στην ΕΡΤ3 για μια ώρα λόγω βλάβης στην ηλεκτροδότηση της Θεσσαλονίκης
Ελληνικά ΜΜΕ: Βάλσαμο στην ψυχολογία των πολιτών η αποχή από τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.