Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Απόπειρα «ξεπλύματος» της κυβέρνησης οι παραιτήσεις
Aπόπειρα της κυβέρνησης να ξεπλύνει το δυσώδες σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ χαρακτηρίζει τις παραιτήσεις ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.
«Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει κάθε μέσο, και κοινοβουλευτικό, προκειμένου να διερευνηθεί η ύπαρξη ποινικών ευθυνών τόσο των υπουργών όσο και άλλων υπεύθυνων και να εξασφαλιστεί ότι θα επιστραφούν όσες επιδοτήσεις έχουν εισπραχθεί παράνομα, ενώ τα όποια πρόστιμα επιβληθούν να βαρύνουν αποκλειστικά όσους παρανόμησαν και όσους τους το επέτρεψαν.
Πολύ περισσότερο, θα προσπαθήσει να αναδείξει την ίδια την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που από τη μία τσακίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες και από την άλλη στρώνει το έδαφος για ένα πλήρως διαβλητό σύστημα πληρωμών πάνω στο οποίο ξεσαλώνουν οι διάφοροι νέοι “Μαυρογιαλούροι”», τονίζει.
Διαβάστε επίσης:
Στην ορκωμοσία των νέων υπουργών ο Μητσοτάκης, το πρωί της Δευτέρας – Ακολουθεί υπουργικό συμβούλιο
ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομοτράπεζος στο φαγοπότι ο Κ. Μητσοτάκης