Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Λευτεριά στην Κύπρο και σε όλους τους αγωνιζόμενους λαούς…» φώναξε η Νατάσσα Μποφίλιου από την Κύπρο όπου βρίσκεται για εμφανίσεις στο 37ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ (Νεολαία του ΑΚΕΛ), στη Λευκωσία.
Νωρίτερα, είχε ζητήσει μια σημαία της Κύπρου από τους θεατές, επισημαίνοντας ότι η τέχνη χωρίς θέση για τα πράγματα δεν προχωράει.
Η κίνησή της αυτή έρχεται, προφανώς, ως απάντηση σε όλους εκείνους που κατέκριναν την καλλιτέχνιδα για το γεγονός ότι κατά τις πρόσφατες εμφανίσεις της ανέμιζε την παλαιστινιακή σημαία, φωνάζοντας «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην Κύπρο ή την Ουκρανία, που είναι θύματα εισβολών από την Τουρκία και τη Ρωσία, αντίστοιχα.
Διαβάστε επίσης:
Χριστίνα Τσάφου: «Είχα φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου – Είχα δείρει το παιδί μου» (Video)
Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω υπάρξει 25 χρόνια αγοραφοβική στο σπίτι μου» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.