Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τις καταστάσεις που έπρεπε να διαχειριστεί μετά τον θάνατο του πατέρα του μίλησε ο Χρίστος Κούγιας, αναφερόμενος τόσο στους «εχθρούς» του που ανέμενε ότι θα τον «καταδιώξουν» όσο και στα χρέη που δεν γνώριζε καν ότι υπάρχουν.
Μιλώντας στο vidcast του Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ο γιος του εκλιπόντος ποινικολόγου αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι πούλησε όλα τα αυτοκίνητα του πατέρα του, και πλέον προσπαθεί να διαχειριστεί τα όποια οικονομικά θέματα «τρέχουν».
«Προφανώς και φοβήθηκα ότι θα με “καταδιώξουν” οι εχθροί του, δεν ξέρεις πώς θα σε αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε. Το διαχειρίστηκα.. παρακαλετά, συγγνώμη και αφήστε με στην ησυχία μου. Αν ζητούσε συγγνώμη ο πατέρας μου; Ποτέ! Είσαι τρελός; Ποτέ! Αυτό που με βαραίνει το βράδυ όταν ξαπλώνω είναι τα οικονομικά θέματα που “τρέχουν”, δεν τα ήξερα αυτά. Τα αυτοκίνητα του πατέρα μου, τα δώσαμε όλα! Δεν κράτησα κάποιο που μπορεί να ήταν το αγαπημένο του, δεν έχω αυτή την τρέλα. Για τα 28 ακίνητα που λέγανε, εμείς γελάγαμε. Όσο και να λέω ότι έχουμε χρέη, δεν με πιστεύει κανείς. Οπότε, σταμάτησα να ασχολούμαι» είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης:
Λίλι Άλεν: Απαντά στις αντιδράσεις για τις εκτρώσεις που αποκάλυψε ότι έχει κάνει
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.