ΤΕΤΑΡΤΗ 06.08.2025 02:38
MENU CLOSE

Αττική οδός: Καθυστερήσεις μέχρι και 30' λόγω τροχαίου - Άνοιξε εκ νέου η λωρίδα στο ρεύμα προς Ελευσίνα

02.08.2025 10:34

Στην κυκλοφορία δόθηκε η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά την απομάκρυνση των οχημάτων που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα μετά τον κόμβο Ασπροπύργου.

Η αριστερή λωρίδα που είχε αποκλειστεί λόγω του τροχαίου, δόθηκε εκ νέου σε κυκλοφορία μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απομάκρυνσης των εμπλεκομένων οχημάτων.

Η κυκλοφορία εξακολουθεί να διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, με τις καθυστερήσεις να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τα 30 λεπτά, ιδίως στο τμήμα μεταξύ Περιφερειακής Αιγάλεω και κόμβου Μαγούλας. Οι οδηγοί καλούνται να δείξουν υπομονή και να αποφεύγουν την περιοχή, εφόσον υπάρχει δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛ.ΑΣ.: 11 νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία μόνο τον Ιούλιο στην Αττική

«Αλλάζουμε συμπεριφορά. Οδηγούμε με ασφάλεια» – Το μήνυμα της κυβέρνησης για την οδική ασφάλεια

H Lamborghini πούλησε 5.681 αυτοκίνητα και έβγαλε καθαρό κέρδος… 431 εκατομμύρια

ΤΕΤΑΡΤΗ 06.08.2025 01:39
Exit mobile version