search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 14:26
MENU CLOSE

Ταξιτζής πήγε να χρεώσει τουρίστρια… 130 ευρώ από το Αεροδρόμιο έως τη μαρίνα Ζέας κι εκείνη τον «κρέμασε στα μανταλάκια»

03.09.2025 12:05
taxi-touristria-yperxrewsi

Την ώρα που οι οδηγοί ταξί προαναγγέλλουν διαρκείς κινητοποιήσεις για διάφορα αιτήματα, ένας απο αυτούς πήγε να εξαπατήσει τουρίστρια με υπερχρέωση.

Η τουρίστρια δημοσίευσε βίντεο στο TikTok και δείχνει πώς ο ταξιτζής επιχείρησε να τη χρεώσει 130 ευρώ για τη διαδρομή από το αεροδρόμιο στη μαρίνα Ζέας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ταξίμετρο γράφει 130 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί διαπραγματεύσεις για τιμή μεταξύ 60 και 80 ευρώ, με την τουρίστρια να παίρνει τις πινακίδες του ταξί και να εισπράττει τη συμπαράσταση του κόσμου που έχει ζήσει ουκ ολίγες φορές παρόμοια σκηνικά στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

Βασιλίσσης Όλγας: «Είναι κομβικός δρόμος και πρέπει να ανοίξει», λέει συγκοινωνιολόγος (Audio)

Άγιος Παντελεήμονας: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία 47χρονου σεσημασμένου στις 18 Αυγούστου

ΟΠΕΚΑ – Κοινωνικός Τουρισμός: Από την Πέμπτη (4/9) η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων – Οι δικαιούχοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 14:26