search
ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 10:38
MENU CLOSE

Την Κοβέσι θέλουν να δουν οι συγγενείς των Τεμπών

02.10.2025 08:19
laura_kovesi_new

Με την Ευρωπαία Εισαγγελέα, Λάουρα Κοβέσι, επιδιώκουν να συναντηθούν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, προκειμένου να την ενημερώσουν για τις εξελίξεις επί της υπόθεσης αυτής που συνεχίζει να συγκλονίζει τη χώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς σκοπεύουν να μεταβούν στον Πειραιά, όπου σήμερα η Ρουμάνα δικαστικός θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 10 το πρωί, προκειμένου να επιδιώξουν να μιλήσουν μαζί της.

Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι η Λάουρα Κοβέσι θα αναφερθεί και στο αδιανόητο σιδηροδρομικό δυστύχημα – άλλωστε στο παρελθόν έχει ξεκαθαρίσει ότι αν είχε υλοποιηθεί η σύμβαση 717, η σύγκρουση των δύο τρένων δεν θα είχε συμβεί.

Διαβάστε επίσης

«Πρέσινγκ» Νέας Αριστεράς σε ΣΥΡΙΖΑ: Ονομαστική ψηφοφορία για την Belharra θα ζητήσει ο Χαρίτσης

Προς το «ναι» ο ΣΥΡΙΖΑ για την Belharra, συντάσσονται οι βουλευτές – Διαφωνία από Ζαχαριάδη και Καλπάκη

Ο Αυγενάκης απαντά στον Κασσελάκη με το Ε9: Η χώρα δεν χρειάζεται TikTok politics – Θα τα πούμε στο δικαστήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 10:37