Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κυριάρχησε στην πολιτική επικαιρότητα της Δευτέρας η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ως προάγγελος δημιουργίας νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό.
Το θέμα σχεδόν μονοπώλησε τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης με τα σχόλια των πολιτικών συντακτών να δίνουν και να παίρνουν.
Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο με τη Ράνια Τζίμα, η οποία εμφανίστηκε φορώντας κόκκινο.
Όταν της έγινε η παρατήρηση ότι το χρώμα παραπέμπει στον Τσίπρα, εκείνη απάντησε με νόημα πως «Δεν είμαι καθόλου βέβαιη ότι το χρώμα του κόμματος του Τσίπρα θα είναι το κόκκινο, ούτε ποια θα είναι τα σύμβολά του».
Να ξέρει κάτι η δημοσιογράφος ή απλή… μαντεψιά;
Διαβάστε επίσης:
ΑΝΤ1: Η κρίση στο στεγαστικό εμπνέει πρόγραμμα με μεσίτες
Μάνος Νιφλής: «Υπάρχει μια προσπάθεια σπίλωσης δημοσιογράφων ότι είμαστε πληρωμένοι κονδυλοφόροι»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.