Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μετά από μία σεζόν συνεχόμενων sold out στην Αθήνα, ο συγκλονιστικός μονόλογος Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου, κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Κολοσσαίον, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, μόνο για 4 παραστάσεις.

Ένας μονόλογος-ειρωνικός σχολιασμός των πνιγηρών κλισέ της ζωής μας, των ανυπόφορων συμβάσεων που υπονομεύουν την ελευθερία μας, των καταπιεστικών «πρέπει» και των ξεπερασμένων «δήθεν»! Γέλιο, γάργαρο και πικρό από μία αναπάντεχη και ξεχωριστή γυναίκα όπως αυτή της διπλανής πόρτας.
Τρεις γυναίκες συνεργάζονται και παρουσιάζουν, μέσα σε 90 λεπτά, τη σύγχρονη, δική τους Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α., αυτή που ανήκει στο 2025!
Πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού, σκηνοθετεί η Φρόσω Λύτρα.

Διαβάστε επίσης:
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» στο Θέατρο Πειραιώς 131 – Σε σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου
«Το 5ο Βήμα» του David Ireland στο Μικρό Χόρν – Σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Χρυσανθόπουλου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.