search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09.01.2026 15:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πήδηξαν από μπαλκόνι 6 μέτρων για να διαφύγουν και τραυματίστηκαν σοβαρά

22.11.2025 11:17
astinomia-new

Με κατάγματα στο νοσοκομείο αντί για λεία κατέληξαν το βράδυ της Παρασκευής δύο επίδοξοι διαρρήκτες στον Δρυμό, στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες, μαζί με ακόμη έναν συνεργό που περίμενε σε όχημα και αναζητείται, μπήκαν σε κατοικία της περιοχής προκειμένου να κλέψουν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν.

Για καλή τους τύχη όμως οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη και λόγω του αιφνιδιασμού τους πήδηξαν από το μπαλκόνι της οικίας ύψους περίπου έξι μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά, σύμφωνα με το thesspost.gr.

Στο σημείο έσπευσαν εθελοντές της τοπικής οργάνωσης για να τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Διαβάστε επίσης:

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του 86χρονου κυνηγού στις Σέρρες

Νέος ΚΟΚ: Πιάνουν …δουλειά οι κάμερες AI σε 600 λεωφορεία που θα «κόβουν» κλήσεις – Πώς θα λειτουργεί το σύστημα

Τροχαίο στο Παγκράτι: Αγώνας δρόμου για να βρεθεί δομής φιλοξενίας για την 32χρονη ΑμεΑ κόρη του θύματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09.01.2026 15:36