Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα προβλήθηκε σήμερα στο Πρωινό, με τον τραγουδιστή να μιλά για την προσωπική του ζωή, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο ενός γάμου σε ανύποπτο χρόνο.
«Δεν μου είναι εύκολο να βάλω έναν άνθρωπο στη ζωή μου για πάντα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μπορεί εγώ σε ένα μήνα να σου πω ότι έχω γυναίκα και παντρεύομαι» ανέφερε, αρχικά.
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία, δηλώνοντας ότι η πίστη του στον Θεό είναι βαθιά, τόσο που νιώθει παραδομένος με απώτερο σκοπό του να κερδίσει την αιώνια ζωή.
«Ποιος θα με καταλάβει αν τα πω; Είμαι παραδομένος κυριολεκτικά στον Χριστό. Παραδομένος. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά να κερδίσω την αιώνια ζωή. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος για να μπορώ να είμαι εκεί. Εκεί που θέλω να πάω. Δεν ξέρω αν το αξίζω, αλλά θέλω να πάω. Δεν με ενδιαφέρει να με κρίνουνε. Το έχω πει 1000 φορές. Δεν με νοιάζει. Βρίστε με όσοι θέλετε. Δεν με ενδιαφέρει. Καθόλου. Καθόλου. Είναι το μοναδικό πράγμα που έχω ένταση, όταν μιλάω. Τρελαίνομαι. Πώς να στο πω;» τόνισε.
Διαβάστε επίσης:
Μπρους Γουίλις: Η οικογένειά του θα δωρίσει τον εγκέφαλό του στην επιστήμη μετά τον θάνατό του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.