search
ΠΕΜΠΤΗ 22.10.2026 12:52
MENU CLOSE

Γιώργος Κιμούλης: Σήμερα η εκδίκαση της αγωγής κατά Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά – Ζητά 700.000 ευρώ

22.10.2026 12:10
kimoulis-new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο εκδικάζεται σήμερα (22/10) η αγωγή που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, με την οποία διεκδικεί περίπου 700.000 ευρώ για δυσφήμιση μέσω του Τύπου.

Όπως ειπώθηκε στο Happy Day, η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:00, με την παρουσία και των δύο πλευρών, έπειτα από την αναβολή που είχε δοθεί την 1η Οκτωβρίου.

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν η Ζέτας Δούκα τον είχε καταγγείλει σε τηλεοπτική της εμφάνιση για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία κατά τη συνεργασία τους στο θέατρο, το 2008.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θεώρησε ότι οι δημόσιες τοποθετήσεις της έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Το ποινικό σκέλος της υπόθεσης έχει διαχωριστεί από την αστική διεκδίκηση, ενώ η εκδίκαση της αγωγής βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπέρ του Γιώργου Κιμούλη.

Ο ηθοποιός επιβεβαιώνει ότι είχε ακυρωθεί θεατρική παράσταση στην οποία επρόκειτο να συμμετάσχει μαζί του, εξαιτίας όσων είχαν ειπωθεί στα μέσα ενημέρωσης.

Όπως διευκρίνισε η δημοσιογράφος, ο ηθοποιός δεν έχει γνώση για το περιστατικό που αποτέλεσε την αφετηρία της διαμάχης, αλλά για την ακύρωση της παράστασης.

Διαβάστε επίσης:

Τσαλίκης για Ζαχαράτο: «Παρουσίαζε τόσα χρόνια τον Μαζωνάκη σαν τελειωμένο και μετά βγήκε συντετριμμένος» (Video)

Γιάννης Βογιατζής: «Δεν έκανα ποτέ καταχρήσεις γιατί είχα μια μάνα σοφή και τηρούσα τις αρχές της» (Video)

Εβάντζελιν Λίλι για την απόφασή της να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ: «Πάντα μισούσα τη δημοσιότητα – Είναι το τίμημα για να έχεις χρήματα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 22.10.2026 12:52