Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασαν οι δύο διαιτητές (Βάσω Τσαρούχα, Ηλίας Κορομηλάς) ενώ ο Αναστάσιος Πηλοϊδης αναμένεται στις 12 το μεσημέρι.
Οι τρεις τους οδηγούνται στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση των στημένων στο ελληνικό μπάσκετ.
Ηδη οι πρώτοι τρεις κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί. Την Παρασκευή ο διαιτητής Πέτρος Παπαπέτρου και χθες ο έκπτωτος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης.
Χθες, οι Λιόλιος και Μαυραγάνης αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με τον πρώτο να επιμένει στην θεωρία της σκευωρίας.
Σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Λιόλιου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, αμφισβήτησε ευθέως την αιτιολογία της απόφασης.
Ο κ. Παπαϊωάννου υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει επηρεαστεί από παρεμβάσεις τρίτων, στρέφοντας τα πυρά του εναντίον όσων, συνέβαλαν στη διαμόρφωση του κατηγορητηρίου. «Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να εργαλειοποιήσουν τη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια είναι μία και δεν φοβάται τίποτα απολύτως. Ο Ευάγγελος Λιόλιος ήταν αθώος, είναι αθώος και θα αποδειχθεί αθώος», δήλωσε.
Διαβάστε επίσης
Δίκη για τα Τέμπη: «Δεν θα ηρεμήσω αν δεν πάνε όλοι αυτοί φυλακή» – Συγκλόνισε η επιζήσασα Μυρσίνη Πρασσά που παρέμεινε 30 ημέρες σε κώμα
Μήλος: Νόμιμη η αδειοδότηση του Domes White Coast – Tι απαντά η V Tourism στο πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.