search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:56
MENU CLOSE

Η Τζίνα Μοσχολιού εξηγεί την ανάρτηση με το φιλί: Δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο, χυδαία είναι τα μυαλά (Photos)

23.12.2015 21:06
Η Τζίνα Μοσχολιού εξηγεί την ανάρτηση με το φιλί: Δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο, χυδαία είναι τα μυαλά (Photos) - Media

Απαντήσεις για την ανάρτηση που έκανε τον γύρο των social media, δίνει η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού.

 

Απαντήσεις για την ανάρτηση που έκανε τον γύρο των social media, δίνει η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού.

Η δημοσιογράφος γιόρτασε την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης , αναρτώντας στο instagram μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια να φιλιέται με άλλη γυναίκα, κάτι που ορισμένοι σχολίασαν δηκτικά.

Η ίδια πάντως, με ανάρτηση στο facebook αναφέρει ότι η κριτική στην φωτογραφία ενός αμήχανου και αστείου φιλιού αποδεικνύει ότι η ομοφοβία ζει και βασιλεύει, ενώ προσθέτει ότι δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο σε ένα φιλί, χυδαία είναι τα μυαλά και η φαντασία ορισμένων ανθρώπων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42