search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:02
MENU CLOSE

Οικονομία και μεταναστευτικό στην τηλεμαχία των υποψήφιων αντιπροέδρων των ΗΠΑ

05.10.2016 04:46
Οικονομία και μεταναστευτικό στην τηλεμαχία των υποψήφιων αντιπροέδρων των ΗΠΑ - Media

 

Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι των ΗΠΑ, Τιμ Κέιν και Μάικ Πενς, αναμετρήθηκαν τηλεοπτικά. Ωστόσο το πολιτικό ενδιαφέρον των τοποθετήσεών τους, επικεντρώθηκε στους δύο προεδρικούς υποψηφίους, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, παρατηρεί το CNN.

Ο Κέιν, προεδρικός υποψήφιος της Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι για τον ίδιο και τη σύζυγό του, που έχουν έναν γιο, ο οποίος έχει υπηρετήσει με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εκτός των ΗΠΑ, “η σκέψη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, θα είναι ο αρχιστράτηγος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων είναι τρομακτική.”

Η Χίλαρι Κλίντον και ο Τιμ Κέιν, θέλουν να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις στο αμερικανικό σύστημα υγείας (Obamacare). “Η Χίλαρι Κλίντον νομίζει ότι αυτό είναι μια καλή αρχή,” υποστήριξε ο Πενς.

Επίσης στην τηλεμαχία κυριάρχησαν τα οικονομικά του Ντόναλντ Τραμπ, το μεταναστευτικό πρόβλημα, η κατάσταση στην αμερικανική οικονομία, αλλά και ζητήματα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, όπως η κατάσταση στη Συρία και οι σχέσεις με τη Ρωσία.

Ο Τιμ Κέιν δήλωσε ότι υπάρχουν θέματα για τα οποία οι ΗΠΑ μπορούν να συνεργαστούν με τη Ρωσία.

Από την άλλη μεριά, ο Μάικ Πενς υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν θα σεβαστεί μία διακυβέρνηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, εξαιτίας της “ισχύος των ΗΠΑ.”

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15