search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ: Έκτακτη συνάντηση για την Ελισάβετ και το προσωπικό της – Τι αναμένεται να τους ανακοινώσει

04.05.2017 05:55
«Κρυφό» μήνυμα της Ελισάβετ κατά της Μέι; (Photo) - Media

Αναστάτωση επικρατεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ – αλλά και στη βρετανική κοινωνία- καθότι η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε σε έκτακτη συνάντηση το προσωπικό της από όλες τις βασιλικές κατοικίες της χώρας.

Η συνάντηση ανακοινώθηκε αργά χθες το βράδυ και όπως είναι φυσικό προκάλεσε αναστάτωση σε μεγάλη μερίδα κόσμου καθότι κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να ανακοινώσει ο επικεφαλής προσωπικού της Ελισάβετ.

Υπάλληλοι από της κατοικίες της Ελισάβετ, από την Σκωτία, την Ουαλία αλλά και τα περίχωρα του Λονδίνου πρόκειται να είναι παρόντες στη συνάντηση, με τους αναλυτές να υποστηρίζουν πως η ανακοίνωση που θα γίνει έχει να κάνει είτε με την ίδια είτε με τον σύζυγό της, Φίλιππο, Δούκα του Ενδιβούργου. Πέρυσι, τους είχε ανακοινώσει πως αφήνει 25 φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία ανέλαβαν να εκπροσωπούν τα νεότερα μέλη της οικογένειας.

Όπως σημειώνουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η ανακοίνωση που θα γίνει θα επηρεάσει ολόκληρο το προσωπικό που απασχολεί η Ελισάβετ και γι αυτό διατάχθηκαν να μεταβούν όλοι στο Λονδίνο για την ανακοίνωσή.

Λογικό είναι ο «μύλος» φημών να έχει πάρει φωτιά με πολλούς να ανησυχούν ακόμα περισσότερο για την υγεία της βασίλισσας ή για το αν πρόκειται η Ελισάβετ να ανακοινώσει την παραίτησή της από τον βρετανικό θρόνο. Ωστόσο, αυτό το τελευταίο αρκετές πηγές κοντά στο παλάτι το αποκλείουν λέγοντας πως η βασίλισσα έχει δηλώσει πως «θα υπηρετεί την χώρα της όσο ζει».

Ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC Πέτερ Χαντ μέσα από ανάρτησή του στο Twitter ξεκαθάρισε πως η συνάντηση του προσωπικού δεν σχετίζεται ούτε με την υγεία της Βασίλισσας, αλλά ούτε και του πρίγκιπα Φίλιππου, καθησυχάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες.

Μέχρι και την ανακοίνωση του πολλοί πίστευαν πως επρόκειτο να ανακοινωθεί ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου, όπως είπε ο Χάντ η συνάντηση πρόκειται να γίνει στις 10 το πρωί τοπική ώρα

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:15