search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:06
MENU CLOSE

Θρίλερ στη Κίναρο: Ψάχνουν την μοναδική κάτοικο του νησιού – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 3 μέρες

02.01.2020 08:02
Θρίλερ στη Κίναρο: Ψάχνουν την μοναδική κάτοικο του νησιού - Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 3 μέρες - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κίναρο εδώ και τρεις ημέρες, καθώς αγνοείται η τύχη της μοναδικής κάτοικου του νησιού.

Για τον εντοπισμό της κυρίας Ειρήνης έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση, ενώ ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέταξε πάνω από το νησί χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα θα σταλεί Super Puma με το οποίο θα μεταφερθούν και δυνάμεις για να αποβιβαστούν στο νησί και να ψάξουν, ωστόσο προς το παρόν αυτό έχει καταστεί αδύνατο λόγω των ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο.

Στις 28 Δεκεμβρίου ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής είχε επισκεφθεί την Κίναρο για να ευχηθεί στη μοναδική κάτοικο του νησιού. 

Η αλήθεια είναι ότι προκαλεί αίσθηση η ολιγωρία του Υπουργείου Άμυνας να ενημερώσει εδώ και τρεις μέρες για την κατάσταση της κυρα – Ρηνιώς. 

«Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι της έχει συμβεί κάτι κακό»

Ο γιος της 74χρονης, μιλώντας στο Star είπε πως τελευταία φορά μίλησε με τη μητέρα του το βράδυ της Δευτέρας.

«Κατά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, της τηλεφώνησα και μίλησα μαζί της. Ήταν όλα καλά. Κάποια στιγμή κόπηκε η γραμμή λόγω τεχνικού προβλήματος, ξανακάλεσε και της μίλησα. Την επόμενη μέρα όμως δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της, ούτε στο σταθερό, ούτε στο κινητό τηλέφωνο, με την ειδοποίηση να μου λέει ότι υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που δεν είναι εφικτή η επικοινωνία», είπε.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι στο νησί επικρατούν πολύ κακές καιρικές συνθήκες με ισχυρούς ανέμους και βροχές και πιθανόν σε αυτό να οφείλεται η βλάβη στο τηλεφωνικό δίκτυο.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι της έχει συμβεί κάτι κακό. Δε θέλω να βάζω με το μυαλό μου ότι έχει πάθει κάτι», ανέφερε ο γιος της αγνοούμενης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:06