search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ: Συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου μέχρι που γνώρισα την Αμάλ

17.11.2020 17:42
Τζορτζ Κλούνεϊ: Συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου μέχρι που γνώρισα την Αμάλ - Media

 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κέρδισε τον τίτλο «Άνδρα της Χρονιάς» (Man Of The Year) του περιοδικού GQ και σε μια συνέντευξη με τη δημοσίευση, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την οικογενειακή του ζωή.

Ο 59χρονος είπε ότι ήταν πεπεισμένος ότι δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί ή να αποκτήσει παιδιά, έως ότου γνώρισε τη 42χρονη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν, την οποία παντρεύτηκε το 2014 – και απέκτησαν μαζί τα δίδυμα Ella και Alexander, τριών ετών.

Είπε στο GQ: «Για 36 χρόνια, ήμουν ο τύπος που αν κάποιο παιδί έβγαινε και άρχιζε να κλαίει, θα έλεγα “Πλάκα μου κάνεις;”. Και τώρα ξαφνικά είμαι ο τύπος με το παιδί».

«Ήμουν του στυλ “δεν παντρεύομαι ποτέ. Δεν θα κάνω παιδιά”, θα δουλέψω, έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, τα πάω καλά. Και δεν ήξερα πόσο ατελής ήταν μέχρι να γνωρίσω την Αμάλ. Και τότε όλα άλλαξαν. Και ήμουν σαν, “Ω, στην πραγματικότητα, ήταν ένας τεράστιος κενός χώρος” … Δεν ήμουν ποτέ στη θέση όπου η ζωή κάποιου άλλου ήταν πολύ πιο σημαντική για μένα από τη δική μου. Και έπειτα, είχαμε δύο ακόμη άτομα, τα οποία είναι μικρά και πρέπει να τρέφονται …» ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15