search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Hilton: Αντιδράσεις για τις προσφορές εορταστικού ρεβεγιόν που προβάλλει στην σελίδα του (photo)

15.12.2020 11:56
Hilton: Αντιδράσεις για τις προσφορές εορταστικού ρεβεγιόν που προβάλλει στην σελίδα του (photo) - Media

 

Αντιδράσεις στον κόσμο της εστίασης και όχι μόνο, προκάλεσε η κίνηση του ξενοδοχείου Hilton να κάνει προσφορές για εορταστικό ρεβεγιόν μέσω της ιστοσελίδας του.

Το ξενοδοχείο υπόσχεται «μια απόδραση» εντός Αθηνών που περιλαμβάνει  διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό στο Βυζαντινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο 3 πιάτων στο Galaxy από την εκπληκτική τιμή των 142 ευρώ για 2 άτομα” για όλη την περίοδο των γιορτών ενώ η τιμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και αντίστοιχα του ρεβεγιόν θα είναι αυξημένες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι θέσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έχουν σχεδόν κλείσει και η διοίκηση του ξενοδοχείου εξετάζει να λειτουργήσει πέρα από το Galaxy και το Βυζαντινό για να καλύψει την μεγάλη ζήτηση.

Την συγκεκριμένη κίνηση του Hilton (η οποία βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν είναι παράνομη), κατήγγειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Γιώργος Καββαθάς καθώς την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει καλέσει τον ελληνικό λαό να κάνει ρεβεγιόν με μέγιστο αριθμό τα εννέα άτομα. O κ. Καββαθάς ανέφερε ότι έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση όπου προσπαθεί να επιβληθεί το δίκαιο του ισχυρού.

Πώς το Hilton βρήκε τον τρόπο να κάνει φέτος ρεβεγιόν προκαλώντας οργή

Καββαθάς: Μπορεί να είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό

“Είναι σαν να λέμε ότι στο εστιατόριο του Hilton δεν κολλάει ο κορονοϊός ενώ στα δικά μας κολλάει. Εγώ προχώρησα στην επίσημη καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Ανάπτυξης οι οποίες ανέφεραν ότι θα επιληφθούν, καθώς είχα την ηθική δέσμευση απέναντι στο κλάδο μου. Είναι διαφορετικό να προσφέρεις τις υπηρεσίες εστίασης σου σε κάποιους που ταξιδεύουν και δεν έχουν άλλη επιλογή καθώς τα εστιατόρια είναι κλειστά και άλλο να διαφημίζεις στους κατοίκους του νομού σου, γιατί σε αυτούς απευθύνεσαι, έλα να κάνεις ρεβεγιόν σε εμένα όταν οι υπόλοιποι είναι κλειστοί. Μπορεί να είναι νόμιμο αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό” σημείωσε ο κ. Καββαθάς.

Κύκλοι του Hilton ανέφεραν ότι πρόκειται για μια απόλυτα νόμιμη διαδικασία καθώς επιτρέπεται η λειτουργία των εστιατορίων των ξενοδοχείων αποκλειστικά για όσους διανυκτερεύουν σε αυτά, ενώ τόνισαν ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο του υπουργείου Υγείας όσο και του οργανισμού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:32