search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Μπέρδεψαν τη Γκενκ με τη… Γκεντ κι έχασαν το ματς της Λίβερπουλ

24.10.2019 16:50
Μπέρδεψαν τη Γκενκ με τη… Γκεντ κι έχασαν το ματς της Λίβερπουλ - Media

 

Ένα λάθος γράμμα δημιούργησε διαφορά 150 χιλιομέτρων για δύο οπαδούς της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να πάνε σε λάθος πόλη και να μην δουν από κοντά τη χθεσινή νίκη της αγαπημένης τους ομάδας στο Βέλγιο για το Champions League. 

Η Λίβερπουλ νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 μέσα στην έδρα της Γκενκ χθες το βράδυ για την Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους φίλους της. Όχι σε όλους, όμως, καθώς δύο εξ αυτών μπερδεύτηκαν κι αντί να πάνε στην ομώνυμη πόλη όπου έπαιξαν οι «κόκκινοι» μετέβησαν στη Γάνδη.

Ένα γράμμα έκανε τη διαφορά (σ.σ. Genk – Gent), η οποία ωστόσο είχε σαν αποτέλεσμα για τους δύο οπαδούς της Λίβερπουλ να βρεθούν 150 χιλιόμετρα μακριά από τη «Λούμινους Αρένα»!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, βλέποντας την γκάφα ολκής των δύο οπαδών, καθώς σχετικές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν στα social media, η διοίκηση της Γάνδης τους προσκάλεσε να μείνουν στην πόλη του δυτικού Βελγίου για να παρακολουθήσουν δωρεάν τη σημερινή αναμέτρηση της με τη Βόλφσμπουργκ για το Europa League.

Χάσιμο χρόνου, χάσιμο χρήματος αλλά και χωρίς να δουν διά ζώσης την επιβλητική νίκη της Λίβερπουλ επί της Γκενκ. Φανταστείτε να είχαν κάνει λάθος και σε κάποια στοιχηματική εταιρεία και να πόνταραν χρήματα και σε λάθος ομάδα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50