search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:39
MENU CLOSE

Να ζει κανείς ή να θαφτεί; (Μεγάλο αναπάντητο ερώτημα)

18.11.2010 10:18

Κυριακή 14.11.10, τα κανάλια, που δεν έχουν άδεια λειτουργίας, διακόπτουν τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων για μια έκτακτη είδηση.

Κυριακή 14.11.10, τα κανάλια, που δεν έχουν άδεια λειτουργίας, διακόπτουν τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων για μια έκτακτη είδηση.

33 μεταλλωρύχοι θάφτηκαν στα 60 μέτρα ζωντανοί σε ορυχείο της Φυλής!!!

Αμέσως *ο κρατικός μηχανισμός ενεργοποιείται* (όποιος γελάει, να πατήσει εsc). Δημιουργείται υπερκομματική – υπερκονομική επιτροπή έργου, ΑΜΦ (Απελευθέρωση Μεταλλωρύχων Φυλής), η οποία αποτελείται από τους Κ. Λαλιώτη, Β. Παπανδρέου, Γ. Σουφλιά, όλοι πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ, γνωστοί για τα έργα τους, για να φέρει σε πέρας την ΑΜΦ γρήγορα και με διαφάνεια.

Η επιτροπή ύστερα από διεθνή διαγωνισμό που διήρκεσε 5 λεπτά, αναθέτει το έργο στην εταιρεία ΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡ με προϋπολογισμό 5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε μέτρο σήραγγας, και βλέπουμε (μπορεί να πέσουμε σε βράχο και να κάνουμε παράκαμψη 5 χιλιομέτρων).

Δεύτερη απόφαση της επιτροπής ΑΜΦ: Κλείνουμε συναυλία στον χώρο των έργων με Γ. Νταλάρα και Μ. Φαραντούρη. Μία την εβδομάδα. Αν η απελευθέρωση επιτευχθεί σε λιγότερες από 5 εβδομάδες, οι υπόλοιπες συναυλίες θα πληρωθούν κανονικά. 21 συμφωνήσαμε, 21 θα πληρώσουμε, το κράτος τιμάει την υπογραφή του.

Τρίτη απόφαση: Η διπλανή έκταση ανήκει στη Μητρόπολη Χρυσαυγής και, για να στήσουμε τα μηχανήματα, την ανταλλάσσουμε με το Ζάππειο.

Μετά τις αποφάσεις ακολουθούν οι δηλώσεις:

Θ. Πάγκαλος (στην κάμερα έξω από το σπίτι του): Δεν μου γαμιέσαι πρωί πρωί μ’ αυτούς τους αντιπαραγωγικούς τους μεταλλωρύχους μπρουπουααα (ρέψιμο).

Γ. Παπακωνσταντίνου (στην Τ. Στεφανίδου): Είναι απαράδεκτος και αντιπατριωτικός ο τρόπος που διάλεξαν αυτοί οι άνθρωποι να αποφύγουν την περαίωση. Θα τη λάβουν ακόμα και κάτω απ’ το χώμα!

Α. Σαμαράς (στο δωμάτιο του Big brother): Εγώ, εγώ κι ο εαυτός μου έχω τη λύση για να τους βγάλω σε 3 ημέρες. Την κρατάω για τον εαυτό μου γιατί είναι ο μόνος που με καταλαβαίνει και μ’ αγαπάει. Με αγαπώ!

Γ. Παπανδρέου: Αν βγει ο Σγουρός, θα βγούνε κι αυτοί. Αν βγει ο Κικίλιας, θ’ αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός. Ζωή σ’ εσάς, μαμά, κόψε σαλάτα, έρχομαι.

Κ. Μητσοτάκης (στον Α. Παπαχελά): Μεταλλωρύχοι στα 60 μέτρα θαμμένοι και να τους βγάλουμε; Πεταμένα λεφτά, κύριε Παπαχελά. Σε δέκα χρόνια θα τους έχομε ξεχάσει. Να ήταν αρχαία, να ξοδέψουμε. Αλλά για μεταλλωρύχους; Πεταμένα λεφτά!

Κ. Παπούλιας (στην Μ. Τσουκαλά): Μέμφομαι αυτούς τους ανθρώπους που δεν μετείχαν στις διαδικασίες του πολιτεύματος και προτίμησαν τον καναπέ του ορυχείου τους. ΠΑΣ – ΠΑΣ Γιάννινα, Άγιαξ της Ηπείρου, Superleage ερχόμαστεεε!

Γ. Καρατζαφέρης (στον Γ. Αυτιά): Γιατί να πάρει τη δουλειά η ΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡ; Με μια οικουμενική Α.Ε. θα βολευόμασταν όλοι.

Γ. Ψαριανός (στον Τσίμα): Αυτά τα ’χει ξανακάνει το ΚΚΕ για ν’ ανεβάσει τα ποσοστά του. Υπάρχει και ακροαριστερό ΠΑΣΟΚ.

Μ. Καψής (στον εαυτό του): Δεν το καταλαβαίνω ούτε αυτό!!!

Θα μπορούσα να γράφω δηλώσεις μεγάλων ανδρών μέχρι τα Χριστούγεννα. Τι απέγιναν οι μεταλλωρύχοι; ΕΣΥ αποφασίζεις. Οι συμβάσεις πάντως πληρώθηκαν.

ΥΓ.: Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, αυτοί που προτίμησαν τον καναπέ τους την Κυριακή, το έκαναν γιατί τον χρωστάνε και τη Δευτέρα πάει για κατάσχεση (ο καναπές). Τελευταία μέρα να μην τον χαρούνε;

ΜΕΝΙ ΜΕΝΙ ΚΙΣΙΖΖΖ.

Χρ. Ζαραλίκος του Σάκη και της Σταυρούλας, καρπός ενός μεγάλου έρωτα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37