search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:46
MENU CLOSE

Το δείπνο Ιερώνυμου – Τσίπρα στην Αρχιεπισκοπή

06.03.2015 08:32
Το δείπνο Ιερώνυμου – Τσίπρα στην Αρχιεπισκοπή - Media

Δείπνο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χθες το βράδυ.

Δείπνο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χθες το βράδυ. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Α.Τσίπρα ως πρωθυπουργού, με τον Αρχιεπίσκοπο. Η συνάντηση είχε ως στόχο τη συνεργασία της κυβέρνησης με την εκκλησία σε σχέση με το σημαντικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει η Αρχιεπισκοπή, αλλά και Μητροπόλεις σε όλη την χώρα. 
Το δείπνο που παρέθεσε ο κ. Ιερώνυμος στον πρωθυπουργό, κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά κυρίως οι τρόποι ενίσχυσης και συντονισμού των φιλανθρωπικών δράσεων της εκκλησίας. 
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σε μια χρονική περίοδο, όπου η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, το οποίο ήταν ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση. μεταξύ του Αρχιεπισκόπου και του πρωθυπουργού. Ο κ. Ιερώνυμος σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε στον Αλέξη Τσίπρα την κατάσταση που επικρατεί στα συσσίτια της Εκκλησίας, καθώς καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που μετέχουν σε αυτά, ενώ υπερθεμάτισε των προσπαθειών που καταβάλλει η κυβέρνηση για την ενίσχυση των ασθενέστερων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50