search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Πρόταση Βαρουφάκη: Εθελοντές τουρίστες σε ρόλο εφοριακών- Θα υποδύονται τους πελάτες!

06.03.2015 16:01
Ο Γιάνης … βρήκε δουλειά - Media

Πρόταση εθελοντές τουρίστες να υποδύονται τους πελάτες σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές  για να ελέγχουν τη φοροδιαφυγή φέρεται να περιλαμβάνεται- μεταξύ άλλων- στη νέα λίστα Βαρουφάκη που έχει στα χέρια του ο δημοσιογράφος των FT, Πίτερ Σπίγκελ

Πρόταση εθελοντές τουρίστες να υποδύονται τους πελάτες σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές  για να ελέγχουν τη φοροδιαφυγή φέρεται να περιλαμβάνεται- μεταξύ άλλων- στη νέα λίστα Βαρουφάκη που έχει στα χέρια του ο δημοσιογράφος των FT, Πίτερ Σπίγκελ.

Ο υπουργός οικονομικών- σύμφωνα με τμήμα του εγγράφου που δημοσιεύει στο twitter o δημοσιογράφος- αναφέρει ότι θα προσλαμβάνονται όσοι πολίτες επιθυμούν να συνεργαστούν για την πάταξη της φοροδιαφυγής είτε είναι φοιτητές, νοικοκυρές ή τουρίστες.Οι εθελοντές  που θα παίζουν το ρόλο του πελάτη θα καλωδιώνονται για να υπάρχει οπτικό και ακουστικό υλικό τη στιγμή της σύλληψης του επιχειρηματία που φοροδιαφεύγει.

Ο Σπίγκελ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μέρος των προτάσεων που θα κάνει ο  υπουργός οικονομικών στο Eurogroup.

Σε άλλο σημείο της λίστας προτείνει τη φορολόγηση του διαδικτυακού τζόγου από το οποίο το κράτος χάνει 3 δις το χρόνο ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς του από τη φορολόγηση το κράτος θα έχει έσοδα 500 εκατομμύρια το χρόνο.

Taste of new @yanisvaroufakis letter to @J_Dijsselbloem: among proposals hiring tourists as undercover tax inspectors pic.twitter.com/EZMem3Ca0u

— Peter Spiegel (@SpiegelPeter) March 6, 2015

Quick take on new @yanisvaroufakis letter, w/plan for tourists as undercover tax inspectors http://t.co/wT2ZZesdet pic.twitter.com/O49VxHrO7J

— Peter Spiegel (@SpiegelPeter) March 6, 2015

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43