search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:41
MENU CLOSE

Διασώθηκαν τέσσερις μετανάστες που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του Έβρου

12.03.2015 10:10
Διασώθηκαν τέσσερις μετανάστες που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του Έβρου - Media

Αίσια έκβαση είχε, τις πρώτες πρωινές ώρες, η αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τεσσάρων μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου, λόγω της αυξημένης στάθμης των νερών.

Αίσια έκβαση είχε, τις πρώτες πρωινές ώρες, η αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τεσσάρων μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου, λόγω της αυξημένης στάθμης των νερών.

Το βράδυ της Τετάρτης, το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε για την ύπαρξη εγκλωβισμένων ατόμων, σε νησίδα του ποταμού, στην παρέβρια περιοχή του Φυλακτού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή, με τη χρήση λέμβου και άλλων διαθέσιμων μέσων, όπου και εντόπισαν τα εγκλωβισμένα άτομα.

Οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν με ασφάλεια τους τέσσερις μετανάστες (υπηκόους Γεωργίας), ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος.

Όλοι οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο γενικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι άγνωστος δράστης – διακινητής, με τη χρήση βάρκας μετέφερε τους διασωθέντες από την Τουρκία στην Ελλάδα και τους εγκατέλειψε στο σημείο, όπου τους βρήκαν οι αστυνομικοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50