search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:38
MENU CLOSE

Β.Σόϊμπλε: « Ουδέποτε αποκάλεσα το Βαρουφάκη ανόητα αφελή- Αυτά είναι ανοησίες»

12.03.2015 13:32
Β.Σόϊμπλε: « Ουδέποτε αποκάλεσα το Βαρουφάκη ανόητα αφελή- Αυτά είναι ανοησίες» - Media

Αρνήθηκε ότι προσέβαλε τον Έλληνα ομόλογό του ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

 

Αρνήθηκε ότι προσέβαλε τον Έλληνα ομόλογό του ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαμαρτυρία της Αθήνας στο γερμανικό υπουργείο εξωτερικών για το ζήτημα απάντησε:

«Όχι, δεν προσέβαλα τον Έλληνα ομόλογό μου, αυτά είναι ανοησίες»

Σύμφωνα με την  Deutsche Welle, ο κ. Σόιμπλε απέδωσε την όλη υπόθεση σε κακή κακή μετάφραση, συμπληρώνοντας πως δεν είθισται να βγαίνουν προς τα έξω οι συνομιλίες μεταξύ υπουργών.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει καταθέσει διάβημα διαμαρτυρίας  για τις δηλώσεις του κ. Σόιμπλε, που έγιναν τη Δευτέρα, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Από την πλευρά του  ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη χθες απέφυγε να βάλει και άλλο λάδι στη φωτιά, λέγοντας ότι είναι πολιτική του απόφαση αλλά και στάση πολιτισμού να μη συμμετάσχει σε έναν τέτοιο ανταγωνισμό. Πρόσθεσε πως η τακτική οφθαλμός αντί οφθαλμού οδηγεί στο να είναι όλοι τυφλοί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:37