search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:48
MENU CLOSE

Κιτς Βαρουφιάδα

13.03.2015 18:09

Είδαμε και πάθαμε να βάλει γλώσσα μέσα ο Βαρουφάκης και άρχισε τις φωτογραφίες μετά της συζύγου.

 

Είδαμε και πάθαμε να βάλει γλώσσα μέσα ο Βαρουφάκης και άρχισε τις φωτογραφίες μετά της συζύγου.

Αγκαλιές, πιάνα, κρασιά, ρομαντικά και άλλα σαλιαρίσματα λες και αυτό είναι που έχουμε ανάγκη να πράξει ο υπουργός Οικονομικών τούτη την ώρα.

Όχι πως έκανε τίποτα ιδιαίτερο ο άνθρωπος δηλαδή, αυτό είναι το στυλ του, αυτή είναι η ζωή του, ζόρι δεν τραβάει και του αρέσει…

Όμως εμάς τι μας νοιάζει να μας μοστράρει πως περνάει με την γυναίκα του;

Για φανταστείτε τον Δραγασάκη, τον Στρατούλη, τον Φίλη και τον Σκουρλέτη να έκαναν φωτογράφηση τούτη την ώρα, με συζύγους, παιδιά, φίλους σε ταράτσες, μπαλκόνια, καφέ και ηλιοβασιλέματα σε ένα διάλειμμα της δουλειάς τους!

Δεν είναι κιτς όλο αυτό το στυλάκι;

Άντε μετά να πείσεις ότι έχει μεγάλη συμβολική σημασία να βρίσκονται τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών στο Χίλτον και όχι στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους!

Τουλάχιστον, γιατί ο Βαρουφάκης, δεν τους πρότεινε να εγκατασταθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης για να τους έχει και γείτονες!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:47