search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:44
MENU CLOSE

3.600 δρομείς έτρεξαν για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

30.03.2015 10:44
3.600 δρομείς έτρεξαν για το «Χαμόγελο του Παιδιού» - Media

Περισσότεροι από 3.600 δρομείς πλημμύρισαν την πόλη της Λάρισας στο πλαίσο του φετινού Run Greece και έτρεξαν για το Χαμόγελο του Παιδιού. 1η στα 10 χλμ. η Αναστασία Καρακατσάνη με τα χρώματα της WIND.

Με επιτυχία άνοιξε η αυλαία της φετινής διοργάνωσης RUN GREECE με πρώτο σταθμό τη Λάρισα. Οι αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ και παιδιών RUN GREECE –Λάρισα που διοργανώνει  ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση της πόλης και την υποστήριξη της WIND, διεξήχθησαν την Κυριακή 29 Μαρτίου με τις συμμετοχές να ξεπερνούν συνολικά  τις 3.500. 1η στα 10 χλμ. η Αναστασία Καρακατσάνη με τα χρώματα της WIND.

 

Η διοργάνωση για άλλη μια χρονιά έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης τόσο από όλους τους θεσμικούς, αθλητικούς και εθελοντικούς φορείς της περιοχής αλλά κυρίως από τους  δρομείς κάθε ηλικίας, έμπειρους αθλητές, ερασιτέχνες και μικρά παιδιά που πλημμύρισαν τη θεσσαλική πρωτεύουσα και ταυτόχρονα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους την ενίσχυση  του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που πλέον έχει φυσική παρουσία στη Θεσσαλία.

Την επιταγή με το ποσό των 2.000€ που συγκεντρώθηκε παρέλαβε ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη WIND που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους Λαρισαίους και όλους τους Θεσσαλούς να τρέξουν στους αγώνες δρόμου του Run Greece για να χαρίσουμε μαζί ακόμη περισσότερα παιδικά Χαμόγελα! Μέσα σε μόνο 4 μήνες με την υποστήριξη των Λαρισαίων στηρίζουμε, από το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας που λειτουργεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», 210 παιδιά και τις οικογένειές τους, εξυπηρετήσαμε 309 ιατρικά αιτήματα, ενημερώσαμε 1779 παιδιά για την κακοποίηση και το σχολικό εκφοβισμό, διαχειριστήκαμε 13 σοβαρές καταγγελίες για παιδιά που βρέθηκαν σε υψηλό κίνδυνο. Ευχαριστούμε τους 310 εθελοντές που εργάζονται μαζί μας για τα παιδιά που μας χρειάζονται και συνεχίζουμε με νέες δράσεις για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας στον καθημερινό μας αγώνα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:43