search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Reuters: Μαρτυρίες αναφέρουν για πυροβολισμούς έξω από το κτίριο όπου κρατείται όμηρος ο εισαγγελέας

31.03.2015 18:22
Πολυεθνικό θερινό σχολείο για τον Όμηρο στην καρδιά του Λονδίνου - Media

Πυρά και εκρήξεις ακούστηκαν από το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη, όπου τα μέλη μιας τουρκικής ακροαριστερής ομάδας κρατούν όμηρο έναν εισαγγελέα, ανέφεραν μάρτυρες στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters

 

Πυρά και εκρήξεις ακούστηκαν από το κτίριο στην Κωνσταντινούπολη, όπου τα μέλη μιας τουρκικής ακροαριστερής ομάδας κρατούν όμηρο έναν εισαγγελέα, ανέφεραν μάρτυρες στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters συμπληρώνοντας ότι μπορούσαν να διακρίνουν καπνό να υψώνεται από το κτίριο.

Οι ίδιοι μάρτυρες είπαν ότι είδαν ειδικές δυνάμεις εκτός του χώρου ενώ ένα ασθενοφόρο έφυγε με τις σειρήνες του να ηχούν από μια πίσω πόρτα του κτιρίου.

Το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο (DHKP-C) είχε νωρίτερα δημοσιεύσει μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται ο εισαγγελέας με ένα όπλο στο κεφάλι του και με την απειλή ότι μέλη του θα τον σκοτώσουν εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ένας ιστότοπος που συνδέεται με την τουρκική ακροαριστερή ομάδα ανέφερε μέσω Twitter ότι ο όμηρος και τρεις από τους απαγωγείς του τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυρών.

Δεν ήταν δυνατόν να εξακριβωθεί από ανεξάρτητες πηγές η συγκεκριμένη πληροφορία. Τα μηνύματα αναρτήθηκαν αμέσως μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί στο κτίριο και αφότου δύο ασθενοφόρα εθεάθησαν να απομακρύνονται από το κτίριο όπου κρατείται όμηρος ο εισαγγελέας, σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο Reuters.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14