search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Νέα εκπομπή υπέρ της Ελλάδας από ZDF ” Μας πληρώνουν και τους βρίζουμε”(Video)

03.04.2015 16:18
Νέα εκπομπή υπέρ της Ελλάδας από ZDF " Μας πληρώνουν και τους βρίζουμε"(Video)  - Media

 

Ξαναχτύπησαν οι ευρηματικοί παρουσιαστές της γνωστής σατυρικής εκπομπής του ZDF «Die Anstalt»  που υπερασπίζονται για άλλη μία φορά την Ελλάδα..

 

 

Ξαναχτύπησαν οι ευρηματικοί παρουσιαστές της γνωστής σατυρικής εκπομπής του ZDF «Die Anstalt» που υπερασπίζονται για άλλη μία φορά την Ελλάδα..

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα του βίντεο από το 20:45 

 

 

Το εντυπωσιακό είναι είναι ότι μέσα από τους διαλόγους παραθέτουν οικονομικά στοιχεία που γκρεμίζουν το « μύθο» που είχε δημιουργηθεί ότι οι Έλληνες δεν πληρώνουν τα χρέη τους..

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του πρωταγωνιστή που λέει στο γερμανικό κοινό που τους παρακολουθεί « Μα θα μου πείτε ότι η Bild σας πληροφορεί ότι οι Έλληνες δεν πληρώνουν..Όποιος διαβάζει τη Bild είναι σαν να προτιμά να πίνει ποτό αντί για νερό..»

Μετά την εκπληκτική εκπομπή για το Δίστομο και τις γερμανικές αποζημιώσεις ήρθε η σειρά για ένα μάθημα οικονομίας και του τρόπου λειτουργίας των διεθνών αγορών….

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:05