search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:06
MENU CLOSE

Διάσημος ποδοσφαιριστής μπήκε στο πιλοτήριο αεροσκάφους για selfie και… αναστάτωσε όλη την Τουρκία (Photo)

06.04.2015 15:14
Πλήρης ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου Μάνδρας Αττικής με χορηγία της ΕΛΠΕ - Media

Μία ενέργεια του αρχηγού της εθνικής Τουρκίας Αρντά Τουράν, κατά την επιστροφή της αποστολής από το Λουξεμβούργο. έβαλε σε μπελάδες όλο το πλήρωμα του αεροπλάνου. Διαβάστε τι έγινε στην πτήση.

 

Η νίκη της Τουρκίας με 2-1 επί του Λουξεμβούργου πριν από περίπου 10 ημέρες ήταν μεν σε διεθνές φιλικό ματς όμως σκόρπισε αρκετή ευφορία στο στρατόπεδο της ομάδας του Φατίχ Τερίμ και αυτό το μαρτυράει μία ενέργεια στην οποία προέβη κατά την επιστροφή της αποστολής από το Λουξεμβούργο ο Αρντά Τουράν.

Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης και αρχηγός της εθνικής Τουρκίας θέλησε να γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και για το λόγο αυτό μπήκε στο πιλοτήριο του αεροπλάνου για να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία και να μοιράσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά έγιναν φυσικά υπό τη σύμφωνη γνώμη όλου του πληρώματος της συγκεκριμένης πτήσης της Turkish Airlines, οι οποίοι όμως τώρα κινδυνεύουν να πληρώσουν ακριβά την “παραχώρηση” που έκαναν στον Τούρκο άσο.

Μόλις η φωτογραφία του Τουράν ανέβηκε στον λογαριασμό του στο Instagram έγινε θέμα στα ΜΜΕ της χώρας, με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Τουρκίας να κάνει λόγο για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας και να προειδοποιεί για κυρώσεις για όλα τα μέλη του πληρώματος.

Ανέβασε μάλιστα δύο tweets για να ενημερώσει αφενός πως “τα μέλη του πληρώματος πρέπει να υπακούουν στους κανόνες ασφαλείας κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης και αφετέρου πως “κανείς επιβάτης δεν πρέπει να έχει πρόσβαση στο πιλοτήριο”.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε περίπτωση που επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στους πιλότους της πτήσης, το ελάχιστο ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν είναι της τάξης των 260 λιρών.

Η επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Αρντά Τουράν:

 

Bir gün yine pijamalarla uçak kullanıyroum…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Arda Turan (@ardaturan10line) στις

 

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50