search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Η γυναίκα που γέννησε την .. αδερφή και τον αδερφό της (Photos)

09.04.2015 09:29
Η γυναίκα που γέννησε την .. αδερφή και τον αδερφό της (Photos) - Media

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Έλεν Μπάουν είναι μητέρα τριών παιδιών, αλλά μόνο ένα, η Μάντι, είναι «επίσημα» η κόρη της.

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Έλεν Μπάουν είναι μητέρα τριών παιδιών, αλλά μόνο ένα, η Μάντι, είναι «επίσημα» η κόρη της. Η Έλεν έγινε παρένθετη μητέρα για τα άλλα δύο παιδιά, τον Άλεξ και τη Ρουθ, τα οποία είναι παιδιά της μητέρας της Έλεν, Τζένι. Ακούγεται λίγο μπερδεμένο; Και είναι. Τα δίδυμα Άλεξ και Ρουθ είναι αδέρφια της γυναίκας που τα γέννησε, της Έλεν. Από τη στιγμή όμως, που μια βδομάδα μετά τη γέννηση τους, υιοθετήθηκαν από την μητέρα της Έλεν και τον πατριό της, τα αδέρφια της έγιναν οι …. θείοι της.

Δεν είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση. Μία άλλη μητέρα, η Αν Μαρί Κέισον γέννησε το παιδί του ομοφυλόφιλου γιου της.

Αυτές οι ιστορίες έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση για τη χρήση της δυνατότητας να αποκτήσει κάποιος παιδί μέσω  παρένθετης μητέρας, αλλά και το μέλλον και τον χαρακτήρα της οικογένειας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50