search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Ο Μπραντ Πιτ καπνίζει και η Αντζελίνα μάχεται κατά του καρκίνου (Photos)

20.04.2015 09:44
Ο Μπραντ Πιτ καπνίζει και η Αντζελίνα μάχεται κατά του καρκίνου (Photos) - Media

Τι κι αν η Αντζελίνα έχει προβεί σε τόσες προληπτικές εγχειρήσεις (μαστεκτομή και αφαίρεση ωοθηκών) για να αποτρέψει την πιθανότητα να αρρωστήσει από καρκίνο, ο Μπραντ Πιτ ακόμα καπνίζει. 

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Τι κι αν η Αντζελίνα έχει προβεί σε τόσες προληπτικές εγχειρήσεις (μαστεκτομή και αφαίρεση ωοθηκών) για να αποτρέψει την πιθανότητα να αρρωστήσει από καρκίνο, ο Μπραντ Πιτ ακόμα καπνίζει.

Ο 51χρονος σταρ «πιάστηκε» από τους παπαράτσι να καπνίζει στο διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία συμμετέχει «The bog short» στην Νέα Ορλεάνη.

Ο Μπραντ Πιτ είναι καπνιστής εδώ και χρόνια, αλλά έχει προσπαθήσει να το κόψει πολλές φορές. Τα είχε καταφέρει στα γυρίσματα της ταινίας «Τροία» το 2004 για να ανταπεξέλθει στην εντατική γυμναστική που απαιτούσε ο ρόλος για να είναι ένας … καλογυμνασμένος Αχιλλέας. Τότε έκανε τέσσερις ώρες γυμναστική την ημέρα και έτρωγε τέσσερα γεύματα με πρωτεινες και χαμηλές θερμίδες. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα, ξαναγύρισε στην παλιά του συνήθεια.  Αργότερα διέρρευσε ότι έκανε υπνοθεραπεία για να κόψει το κάπνισμα, ενώ είχε καταφύγει και στην βοήθεια υποκατάστατων της νικοτίνης, όπως ειδικές τσίχλες.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες της Τζολί να καπνίζει, γεγονός που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια εναντίον της. Η απάντηση ήταν ότι οι φωτογραφίες ήταν παλιές, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50