search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:26
MENU CLOSE

Διάσημη ηθοποιός χέρι-χέρι με την αγαπημένη της (Photos)

20.04.2015 12:41
Διάσημη ηθοποιός χέρι-χέρι με την αγαπημένη της (Photos) - Media

Οι δύο φίλες(;) πήγαν μαζί στο φεστιβάλ Coachella και μάλιστα, οι παπαράτσι τις έπιασαν και σε κάποια στιγμιότυπα τρυφερότητας

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη πρωταγωνίστρια του franchise «Λυκόφως», Κρίστεν Στιούαρτ κυκλοφορεί χέρι χέρι με την φίλη και πρώην βοηθό της, Αλίσια Καρτζάιλ. Οι δύο φίλες(;) πήγαν μαζί στο φεστιβάλ Coachella και μάλιστα, οι παπαράτσι τις έπιασαν και σε κάποια στιγμιότυπα τρυφερότητας. Η Κρίστεν Στιούαρτ γιόρτασε με την παρέα της τα γενέθλια της, καθώς έκλεισε τα 25, απολαμβάνοντας τις συναυλίες, τα ποτά και τα τσιγάρα, αφού σε όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν καπνίζει.

Τις φήμες ότι η Στιούαρτ είναι ζευγάρι με την πρώην βοηθό της, πυροδότησε το γεγονός ότι από τότε που κάνουν παρέα, η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ένα πιο ανδρόγυνο στυλ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22