search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Πρόγονος του Μπεν Άφλεκ ήταν ιδιοκτήτης σκλάβων!

20.04.2015 13:20
Πρόγονος του Μπεν Άφλεκ ήταν ιδιοκτήτης σκλάβων! - Media

Έχει γίνει χαμός στο Χόλιγουντ για το σκοτεινό μυστικό του Μπεν Άφλεκ που αποκαλύφθηκε όταν διέρρευσαν email της εταιρείας Sony

Διέρρευσαν και πάλι email της εταιρείας Sony μέσω του Wikileaksκαι έχει γίνει χαμός στο Χόλιγουντ με το σκοτεινό μυστικό του Μπεν Άφλεκ. Και ποιο είναι αυτό; Ένας πρόγονός του ήταν ιδιοκτήτης σκλάβων. Το μυστικό ανακαλύφθηκε από τους συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής «Βρες τις Ρίζες Σου», οι οποίοι διερευνούν τις ρίζες δημοφιλών προσωπικοτήτων. Όταν οι συγκεκριμένες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε να αποσιωποιηθούν από τους συντελεστές στην επικείμενη εκπομπή που προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο. 

Ωστόσο, η είδηση έγινε γνωστή τώρα εξαιτίας μιας ακόμα διαρροής δεδομένων στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες εξαιτίας μιας ακόμα διαρροής της εταιρείας Sony Pictures Entertainment, η αντιπρόεδρος της Sony, Σκοτ Ρούντιν είχε αποκαλέσει σε διαδικτυακή συζήτηση με τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ Σκοτ Ρούντιν, την Αντζελίνα Τζολί κακομαθημένη και ατάλαντη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50