19/02/2019 18:15:39

Ο Σωτήρης Χατζάκης υπαινίσσεται ότι ο Ξυδάκης χρησιμοποίησε χουντικές μεθόδους

Σωτήρης Χατζάκης: «Η ώρα της κρίσης έφτασε», λέει απευθυνόμενος στον Νίκο Ξυδάκη - Media

Ο Σωτήρης Χατζάκης «απαντά» στην ανάκληση του διορισμού του  επιστρατεύοντας την σημερινή «μαύρη» επέτειο της χούντας των Συνταγματαρχών, χρησιμοποιώντας την γλώσσα και την φρασεολογία του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου. Προφανώς αυτός είναι ο τρόπος του για να χαρακτηρίσει φασιστική την ανάκληση του διορισμού του από τον υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Νίκο Ξυδάκη. Βαριά λόγια, σε δύσκολες εποχές για την Δημοκρατία… Αν πάλι, η διάθεση του είναι χιουμοριστική, τότε το χιούμορ του είναι «μαύρο» και άστοχο.

 

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Χατζάκη

 

Με απόφασιν του Αναπληρωτού Υπουργού Πολιτισμού, επαύθην από Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σήμερον, 21ην Απριλίου 2015. Άνευ Διαγγέλματος.

Ζήτω ο Αναπληρωτής Υπουργός.

Ζήτω το Έθνος.

Διατελών εις τον γύψον, αναμένω οδηγίας δια πιθανήν μετάβασιν μου εις την πολιτιστικήν Μακρόνησον, όπως κατά το παρελθόν, εις την πραγματικήν, είχε σταλεί ο πατήρ μου.

Μετά τιμής

Σωτήρης Χατζάκης

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.