search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:58
MENU CLOSE

«Κλυταιμνήστρα» την είδε η … σύζυγος του John Fashanu (Photos)

26.04.2015 10:31
«Κλυταιμνήστρα» την είδε η …  σύζυγος του John Fashanu (Photos) - Media

Για απόπειρα δολοφονίας με μαχαίρι κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του ο ποδοσφαιριστής, John Fashanu, όταν εκείνη τον βρήκε να «πλαγιάζει» με δυο γυναίκες στο ίδιο κρεβάτι.

 

Για απόπειρα δολοφονίας με μαχαίρι κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του ο ποδοσφαιριστής, John Fashanu, όταν εκείνη τον βρήκε να «πλαγιάζει» με δυο γυναίκες στο ίδιο κρεβάτι.

Ο συνταξιούχος πρώην Άγγλος επιθετικός δήλωσε ότι η Abigail Onyekwelu επιχείρησε να τον σκοτώσει με ένα μαχαίρι κατά την διάρκεια μιας έντονης διαφωνίας τους στο σπίτι τους.

Εξοργισμένη η 48χρονη Abigail ανέφερε για το διαζύγιό τους: «Επιτέλους στα «τσακίδια»! Τον άφησα και “νύπτω τας χείρας” μου!»

Ο Fashanu κάλεσε την αστυνομία για να τον προστατεύσει από την μανία της συζύγου του και είπε ότι ήταν κατεστραμμένος από όταν την «έπιασε στα πράσα» με μια άλλη γυναίκα. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι του έκλεψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι, στην οικογενειακή τους κατοικία και αρνήθηκε τις κατηγορίες της γυναίκας του ότι κοιμόταν με δυο γυναίκες ταυτόχρονα, από τις οποίες η μία ήταν η υπηρέτριά του!

«Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι κοιμόμουν με την υπηρέτρια ή ακόμα και με την Μις Νιγηρία, μη με σκοτώσεις! Απλά άσε με και φύγε. Η βία ήταν υπερβολική!» ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην βρετανική εφημερίδα «Sunday People».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:56