search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:36
MENU CLOSE

Spoiler: Οι φαν του Grey’ s Anatomy μαζεύουν υπογραφές για να «αναστήσουν» τον νεκρό πρωταγωνιστή (Photos)

27.04.2015 13:33
Spoiler: Οι φαν του Grey’ s Anatomy μαζεύουν υπογραφές για να «αναστήσουν» τον νεκρό πρωταγωνιστή  (Photos) - Media

Οι φαν της σειράς τα έχουν βάλει με την δημιουργό Σόντα Ράιμς. Έχουν ξεκινήσει μάλιστα, να μαζεύουν υπογραφές στο change.org για να διορθωθεί το «κακό» όσο είναι καιρός. 

Χαμός έχει γίνει στα social media από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι ο Ντόκτορ Ντέρεκ του Grey’s Anatomy δεν θα πρωταγωνιστεί στον 11ο κύκλο της σειράς αφού σκοτώνεται ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό στο δρόμο. Οι φαν της σειράς τα έχουν βάλει με την δημιουργό Σόντα Ράιμς. Έχουν ξεκινήσει μάλιστα, να μαζεύουν υπογραφές στο change.org για να διορθωθεί το «κακό» όσο είναι καιρός.

Και να τι λένε στην επιστολή διαμαρτυρίας: «Δεν μπορεί να έχεις τον κόσμο να επενδύει για δέκα χρόνια σε έναν χαρακτήρα και ξαφνικά να τον αποτελειώνεις σε μία ημέρα. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν αίμα και όργανα προσπαθώντας να σώσουν ζωές και θέλουν να γίνουν γιατροί, και όλα αυτά εξαιτίας της αφοσίωσης τους στη σειρά. Μας κατέστρεψες τελείως. Γιατί Σόντα;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:36