search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:35
MENU CLOSE

Να είσαι ο Πάπας και να σου κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα…!

30.04.2015 15:42
Να είσαι ο Πάπας και να σου κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα…! - Media

Ένας Ιταλός ασθενής, που έκλεισε δύο φορές το τηλέφωνο στον Πάπα Φραγκίσκο, νομίζοντας ότι του έκαναν φάρσα, ζήτησε συγγνώμη από τον ποντίφικα για την παρεξήγηση και τη συμπεριφορά του.

 

Ένας Ιταλός ασθενής, που έκλεισε δύο φορές το τηλέφωνο στον Πάπα Φραγκίσκο, νομίζοντας ότι του έκαναν φάρσα, ζήτησε συγγνώμη από τον ποντίφικα για την παρεξήγηση και τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με την καθολική εφημερίδα L’ Osservatore Romano, ο Αργεντινός Πάπας την Δευτέρα σήκωσε το τηλέφωνό του για να μιλήσει με έναν άγνωστό του ασθενή και να του συμπαρασταθεί στη δοκιμασία του, κάτι που κάνει τακτικά.

Για κακή του τύχη, στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν ο Φράνκο Ραμπούφι, ο οποίος του έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα δύο φορές, πιστεύοντας ότι κάποιος του έκανε πλάκα.

Παρ’ όλα αυτά, ο πάπας επέμεινε και στο τρίτο τηλεφώνημα ο Ραμπούφι άρχισε να έχει αμφιβολίες: «Έμεινα άφωνος αλλά ο Πάπας με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι αυτό που έγινε του φάνηκε αστείο», αφηγήθηκε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Φράνκο Ραμπούφι πήγε την Τετάρτη στο Βατικανό για να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Πάπας Φραγκίσκος τηλεφωνεί τακτικά σε φίλους και συγγενείς του αλλά και σε αγνώστους που του γράφουν ή σε ανθρώπους για τους οποίους πληροφορείται από τρίτους ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:34