search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Tο Minority Report έγινε σειρά! (Video)

13.05.2015 15:50
Tο Minority Report έγινε σειρά! (Video)  - Media

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου Minority Report, που μεταφέρεται ως σειρά στο αμερικανικό κανάλι FOX. 

 

Δεκατρία χρόνια μετά την προβολή του διάσημου sci – fi θρίλερ «Minority Report», με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ και σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ, η ταινία αναπροσαρμόζεται για να γίνει τηλεοπτική σειρά από το αμερικανικό κανάλι FOX.

H σειρά σε σενάριο που υπογράφει ο Μαξ Μπορστέιν («Godzilla») δεν θα ακολουθεί την ίδια υπόθεση με την ταινία που βασίστηκε στο ομώνυμο διήγημα του Φίλιπ Κ. Ντικ. Θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά από το πρωτότυπο φιλμ, με επίκεντρο δύο νέους ντεντέκτβ, τη Λάρα Βέγκα και τον Ντας. Τους ρόλους θα υποδυθούν η Μέγκαν Γκουντ και ο Σταρκ Σαντς. 

Πάντως, η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία βάζοντας στα ταμεία 358 εκατ. δολάρια. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει και η σειρά την ίδια επιτυχημένη πορεία. 

Το «Minority Report» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Δείτε το τρέιλερ: 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:01