search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:51
MENU CLOSE

Έρχεται το 3ο bazaar βιβλίου στο Μουσείο Μπενάκη

13.05.2015 18:03
Έρχεται το 3ο bazaar βιβλίου στο Μουσείο Μπενάκη  - Media

Το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει το 3ο bazaar βιβλίων από τις 14 Μαΐου μέχρι τις 17 Μαΐου.  

 

Το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει το 3ο bazaar βιβλίων στο Κτήριο της οδού Πειραιώς 138, από τις 14 Μαΐου μέχρι τις 17 Μαΐου.  

Στο bazaar θα διατεθούν 240 τίτλοι βιβλίων με θεματικές την κλασική Ελλάδα, τον βυζαντινό πολιτισμό, τη λαογραφία, τη νεοελληνική ζωγραφική, τη γλυπτική και την αρχιτεκτονική, μέχρι τη φωτογραφία και την ευρωπαϊκή τέχνη,  που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της τιμής πωλήσεώς τους. Οι ώρες λειτουργίες του bazaar θα είναι οι ίδιες με τις ώρες λειτουργίας του μουσείου.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει και μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση για παιδιά στην έκθεση «Soloúp. Αϊβαλί: Ένα ταξίδι στο χρόνο» με αφορμή την κυκλοφορία του graphic novel «Αϊβαλί» του Soloúp από τις εκδόσεις Κέδρος. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:51