search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:46
MENU CLOSE

Δύο κορίτσια από σπίτι που έγιναν τα πιο πλούσια… call girls (Photos)

16.05.2015 13:06
Δύο κορίτσια από σπίτι που έγιναν τα πιο πλούσια… call girls (Photos) - Media

Σοκ προκάλεσαν στις οικογένειές τους, η 24χρονη Κούκι Τζέιν και η 28χρονη Έμιλυ Μπ. όταν αποφάσισαν να φύγουν από τα σπίτια τους για να κάνουν περιουσίες εργαζόμενες ως πόρνες, χρεώνοντας 2.700 ευρώ τη βραδιά.

 

Σοκ προκάλεσαν στις οικογένειές τους, η 24χρονη Κούκι Τζέιν και η 28χρονη Έμιλυ Μπ. όταν αποφάσισαν να φύγουν από τα σπίτια τους για να κάνουν περιουσίες εργαζόμενες ως πόρνες, χρεώνοντας 2.700 ευρώ τη βραδιά.

Τα δύο call girls μεγάλωσαν σε ήρεμες οικογένειες με σπουδές στα καλύτερα σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας και παρόλα αυτά αντάλλαξαν αυτόν τον φιλήσυχο τρόπο ζωής με νύχτες «εξυπηρέτησης» πλούσιων επιχειρηματιών. Σύμφωνα με δηλώσεις τους κερδίζουν πάνω από 270.000 ευρώ τον χρόνο, τα οποία αξιοποιούν για να ζουν στην πολυτέλεια.

«Αν δεν κερδίσεις στο λαχείο, δεν πρόκειται να βγάλεις τόσα χρήματα όπως εγώ, στο επίπεδο που εργάζομαι» ανέφερε η Έμιλυ, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο του Playboy. Έπειτα, μπήκε στη βιομηχανία του πορνό συμμετέχοντας σε ερωτικές ταινίες και τέλος, κατέληξε στην πορνεία. «Πάντα αγαπούσα τη δουλειά μου και αυτό που κάνω» εξηγεί η Έμιλυ.

Η Έμιλυ σε πιο μικρή ηλικία

Η Κούκι γνώρισε την Έμιλυ πριν από πέντε χρόνια, όταν και οι δύο εργάζονταν σε ένα τηλεοπτικό κανάλι ροζ τηλεφώνων. Η Κούκι έγινε πόρνη, άθελά της, όταν εργαζόταν ως στιπτιζέζ στην ηλικία των 18.

Η Κούκι όταν ήταν μικρή

Πήγε στο σπίτι της με έναν πελάτη από το κλαμπ όπου εργαζόταν και το επόμενο πρωί έλαβε έναν φάκελο με 13.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:44