search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:18
MENU CLOSE

Εν ενεργεία υπουργός χρωστά πάνω από 250 χιλιάδες ευρώ (;)

18.05.2015 04:52
Εν ενεργεία υπουργός χρωστά πάνω από 250 χιλιάδες ευρώ (;) - Media

Μεταξύ των πάνω από 20 χιλιάδες οφειλετών που χρωστούν περισσότερα από 250.000 ευρώ, βρίσκεται και ένας εν ενεργεία υπουργός…

 

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με email και τηλέφωνα, προσπαθεί να πείσει τους μεγαλοοφειλέτες, να προσέλθουν και να πληρώσουν όσα μπορούν από το χρέος τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που κλήθηκαν ήταν και μέλος της σημερινής κυβέρνησης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Δεν πρόκειται για μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ αλλά για συνεργαζόμενο με την κυβέρνηση, με δημόσιο ρόλο στο παρελθόν, σύμφωνα με την εφημερίδα που πλήρωνε επί χρόνια υπέρογκους φόρους όπως λέει, αλλά η οικονομική κρίση τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Έτσι πλέον έχει εγκαταλείψει την αποπληρωμή της οφειλής του προς την εφορία, η οποία τώρα πια φτάνει στις 285.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα. Το πρόβλημα είναι ότι για να ρυθμίσει το χρέος του, παρά τις εκπτώσεις που προσφέρονται, θα πρέπει να πληρώνει περίπου 2.000 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ή να προκαταβάλει χρήματα που δεν διαθέτει για να μειωθεί η δόση του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:17