search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Η Κέιτ Μπλάνσετ διαψεύδει ότι είχε λεσβιακές σχέσεις

18.05.2015 14:22
Η Κέιτ Μπλάνσετ διαψεύδει ότι είχε λεσβιακές σχέσεις  - Media

Πριν λίγες ημέρες οι δηλώσεις της ότι είχε σχέσεις στο παρελθόν με γυναίκες άναψαν φωτιά. 

 

 

Πριν λίγες ημέρες οι δηλώσεις της ότι είχε σχέσεις στο παρελθόν με γυναίκες άναψαν φωτιά. Πολλοί τις θεώρησαν και διαφημιστικό κόλπο για να προωθήσει την νέα της ταινίας, «Carol», που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες και έχει θέμα έναν λεσβιακό έρωτα.

Τώρα όμως, η Μπλάνσετ ξεκαθαρίζει τη θέση της, λέγοντας ότι  παραποιήθηκαν τα λόγια της. Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στις Κάννες για την ταινία, η Αυστραλή ηθοποιός είπε ότι δεν αναπαρήχθησαν τα λεγόμενα της ακριβώς και έτσι έγινε η παρανόηση. Ρωτήθηκε αν είχε σχέσεις με γυναίκες και απάντηση ήταν «ναι είχα πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά όχι σεξουαλικές σχέσεις». Το δεύτερο μέρος, όμως, αφαιρέθηκε.

Πρόσθεσε πάντως, στη συνέντευξη Τύπου ότι «το 2015 η απάντηση σε μια τέτοιου είδους ερώτηση δε θα έπρεπε να έχει καμία σημασία.» και επεσήμανε ότι «σε 70 χώρες ακόμα η ομοφυλοφιλία θεωρείται παράνομη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52