search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Ποιος διάσημος ηθοποιός ήταν to 6o μέλος των New Kids οn the Block; (Photos)

19.05.2015 10:25
Ποιος διάσημος ηθοποιός ήταν to 6o μέλος των New Kids οn the Block; (Photos) - Media

Θυμόσαστε τους χαριτωμένους έφηβους που τη δεκαετία του ’90 ξεσήκωναν τις έφηβες κοπέλες με τα χορευτικά τους και τα γλυκανάλατα τραγουδάκια τους; Υπάρχουν ακόμα. 

 

Θυμόσαστε τους χαριτωμένους έφηβους που τη δεκαετία του ’90 ξεσήκωναν τις έφηβες κοπέλες με τα χορευτικά τους και τα γλυκανάλατα τραγουδάκια τους; Υπάρχουν ακόμα. Από τότε έχουν περάσει τριάντα χρόνια, αλλά οι κοιλιακοί τους καλά κρατούν… Για αυτό και τους επιδεικνύουν σε φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram, τουλάχιστον οι τρεις από αυτούς.

Το συγκρότημα αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία ενώ εμφανίστηκε την προηγούμενη βδομάδα στο φινάλε του American Pop Idol.

Αυτό που ίσως πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι όταν το γκρουπ πρωτοξεκίνησε είχε ένα ακόμα μέλος, που σήμερα είναι διάσημος ηθοποιός. Δεν είναι άλλος από τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, του οποίου ο αδερφός Ντόνι είναι μέχρι τώρα στο συγκρότημα. Ο Μαρκ όμως, εγκατέλειψε νωρίς για να γίνει μοντέλο στον Calvin Klein, κι έπειτα να περάσει τις πύλες του Χόλιγουντ.

 

Οι κοιλιακοί καλά κρατούν…

Στη σκηνή του American Pop Idol

Ο Μαρκ Γουόμπεργκ στην πασαρέλα του calvin Klein

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:37