search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Το Πολεμικό Ναυτικό του Καναδά αγοράζει ανταλλακτικά από το e-bay

19.05.2015 18:14
Το Πολεμικό Ναυτικό του Καναδά αγοράζει ανταλλακτικά από το e-bay - Media

Στο e-bay στράφηκε το Πολεμικό Ναυτικό του Καναδά για την επισκευή ενός παλαιού πλοίου ανεφοδιασμού, μέχρι την αντικατάστασή του με ένα σύγχρονο, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Στο e-bay στράφηκε το Πολεμικό Ναυτικό του Καναδά για την επισκευή ενός παλαιού πλοίου ανεφοδιασμού, μέχρι την αντικατάστασή του με ένα σύγχρονο, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως υποστηρίζει ο Αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, Μαρκ Νόρμαν, πολλά μέρη του πλοίου «Preserver» είχαν ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια διάβρωσης και έθεταν σε κίνδυνο την δομική ακεραιότητα του πλοίου.

Για να επισκευαστεί το πλοίο, οι μηχανικοί του Πολεμικού Ναυτικού στράφηκαν στο e-bay, εφόσον οι αρχικοί κατασκευαστές των ανταλλακτικών είχαν σταματήσει την παραγωγή τους.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να πλέει με σιγουριά στη θάλασσα μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία παροπλισμού του, σε 18 μήνες» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Καναδά επέμενε στον παροπλισμό του «Preserver», καθώς και του πλοίου «HMCS Protecteur», αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε εξαιτίας του υψηλού κόστος της αντικατάστασής τους. Τα δύο πλοία βρίσκονται στην υπηρεσία του ναυτικού, εδώ και 45 χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50