search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:30
MENU CLOSE

Σταύρος Θεοδωράκης: Μόλις ψηφίσουμε τη συμφωνία πρέπει να αλλάξει η σύνθεση της κυβέρνησης!

21.05.2015 04:39
Σταύρος Θεοδωράκης: Μόλις ψηφίσουμε τη συμφωνία πρέπει να αλλάξει η σύνθεση της κυβέρνησης! - Media

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκαθάρισε πως θα ψηφίσει τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση, αν αυτή είναι «ευρωπαϊκή», ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στη συνέχεια να αλλάξει την κυβέρνησή του, κάνοντάς την «κυβέρνηση ωριμότητας».

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκαθάρισε πως θα ψηφίσει τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση, αν αυτή είναι «ευρωπαϊκή», ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στη συνέχεια να αλλάξει την κυβέρνησή του, κάνοντάς την «κυβέρνηση ωριμότητας».

Για το κυβερνητικό έργο ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην εκπομπή Online Mega,  είπε ότι οι υπουργοί ακολουθούν την ατζέντα των συνιστωσών και τόνισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση στην κρίσιμη φάση που περνάει η χώρα. «Λέμε, Φέρε τη συμφωνία – αν είναι ευρωπαϊκή, θα την ψηφίσουμε. Μετά πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση – να κάνει ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση ωριμότητας».

Η έκφραση της τωρινής κυβέρνησης είναι συντηρητική, δίνουμε χρόνο στον κ. Τσίπρα να καταλάβει τις λάθος επιλογές του και μετά θα πρέπει να σχηματίσει νέα κυβέρνηση με μεταρρυθμιστικό προσανατολισμό, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Το πρόβλημα της Βουλής είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκης ενώ ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι ήταν λάθος τελικά η επιλογή της ως προέδρου της Ελληνικής Βουλής.

Ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε οτι η Ζωή Κωνσταντοπούλου σαμποτάρει την κυβέρνηση, έχοντας προσωπική ατζέντα.«Έχει δική της πολιτική για τη διαπραγμάτευση και το χρέος και τις γερμανικές επανορθώσεις», ανέφερε.

“Έπρεπε να διαψεύσει αμέσως και πλήρως το δημοσίευμα των New York Times ο Γιάνης Βαρουφάκης», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού για τον υπουργό Οικονομικών γιατί, όπως είπε, κάνει ζημιά στον κ. Τσίπρα που πηγαίνει να συναντήσει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τους άλλους ευρωπαίους ηγέτες.

Για το ασφαλιστικό, ο κ. Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της θέσπισης ανώτατου πλαφόν στις συντάξεις και υπέρ του να μην μειωθούν οι κατώτατες συντάξεις ενώ στις επικουρικές ζήτησε να καλύπτονται από τις εισφορές των εργαζομένων και όχι από τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι δεν έχει βεντέτα με τον Πάνο Καμμένο, αλλά ασκεί αυστηρή κριτική στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, όπως και στον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά που πάει, όπως είπε, την παιδεία πενήντα χρόνια πίσω.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:30